Flota

Per donar complida resposta a les necessitats de cada servei, Gruas Corbera disposa de 27 unitats de diversos tipus, des de vehicles 4×4 i plataformes per furgons fins grues petites per pàrquings i cotxes tallers, passant per vehicles per assistir a camions o grues amb doble cabina per donar el millor servei porta a porta.
Tota la nostra flota està permanentment comunicada a través de sistemes 4G i GPS amb la seu central d’operacions on el sistema de control de flota dotat amb un GIS  mostra la situació geogràfica i disponibilitat de cada unitat, responen així amb la màxima celeritat a les sol·licitud d’assistència.
Tota la comunicació amb la central d’operacions es realitza mitjançant l’enviament de dades automàtic, fet que agilitza al màxim el temps de servei i l’exactitud d’informació a la hora de realitzar i facturar els serveis.
Compromesos en la sostenibilitat, som pioners en el sector en la utilització de vehicles eco-verds per combustió de gas, no contaminants i amb les certificacions corresponents.